Summa sidvisningar

onsdag 23 september 2015

Dear Katrin!

Detta är till dig!
Jag tillhör dom där som du äcklas av och som är oattraktiv...jag väger nämligen över 70kg och då är man det. De dallrar nämligen lite här och där....
Vad bär du med dig som gör att ditt behov av elakheter måste fram?
Vad har hänt dig i livet som gör att du tro dig veta....vem som mår väl och inte?
Hur mår du????

Inte speciellt bra det kan jag i termin 4:a på Sjuksköterskeprogrammet redan se....eller man behöver bara vara en människa för att se och höra det!

Igår slog det mig att arma människa.....vilket enormt behov av att få höras du har.
Du hade fel igår....jag mår nämligen ypperligt bra...bättre än med rutor på magen. Har nämligen varit i båda världar. Min kropp är fantastisk....den har fött 5 barn,den bär mig framåt,den orkar med mitt tempo,den lyfter 100kg från marken,den är pigg och stark!!! Jag har suttit med kesobruken bredvid mina barn med 15 g nötter på...jag har sköljt min köttfärs under rinnande vatten för att försäkra mig om allt "ont" fett var borta....jag har aldrig varit olyckligare någonsin. Men så djupt har du svårt att tänka tror jag...det kan komma....med lite tur. Jag vågar nog påstå att med extrem kontroll skapar allt annat än lyckliga människor...
Du vet inget om nån annans lycka...hur kan du veta det? Du har nog med att finna din!!!!
Din männsikosyn får mig att tappa andan....för att du är en mamma till två mycket små barn.

Att du får så mycket utrymme i media skrämmer mig...att vi tjejer inte ens kan värja oss för dig för du dyker upp överallt..."Ja" just därför att jag har rätt hade troligen varit ditt svar...
Det oroar mig att min egen dotter ska mötas av dig och detta...sen tänker jag att det finns som tur är FÅ som du.....själv känner du dig unik....så klart!

Min andra tanke var att varför man inte låter en sund,kunnig människa sitta i studion...så det hade blivit lite vettigt för oss som gärna lyssnar.

Du har själv bantat sen du va 16 år.....du har idag ett sunt förhållande till mat. Svårt för att tro dig,men vi hoppas på det!!!!

Må du finna lycka och nån form av trygg bas att stå på....må du få uppleva det där som vi andra till slut hitta. Tjock eller smal...det kommer inte spela nån roll seru....varken för dig eller mig!

Lyckan.... den finner du inte där....men kontrollen och bekräftelsen kanske...men för guds skull blanda inte ihop dom begreppen!!!

Önskar dig all Lycka till...tror nämligen du behöver en skopa sån! // SOFIA








2 kommentarer:

  1. Så fantastiskt bra skrivet!!

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet! Var har du köpt dom snygga brallorna?

    SvaraRadera