Summa sidvisningar

söndag 6 september 2015

Härliga helg!!!

Mörkt och mysigt!!!
Ljusen tända och Tv kvällen startar.
Jag har varit ute på en kvällspromenad...inte speciellt långt men väldans skönt!

På förmiddagen åkte jag och Jenny på Pomp de Lux party hos Marika i Vartofta. Vi grät hela vägen dit när vi pratade om "pojken i de blå shortsen".....om hur vi ska hjälpa. Slutar med att vi öppnar upp hela vår gata för främlingar...kanske vänner vi bara inte känner än.
Mycket trevligt "party" i alla fall och väldigt dyrt. Så mycket fina kläder!!!!
Hittade massor som vanligt! Jag älskar barnkläder,tycker det är bland det roligaste som finns. Sen kan jag lika gärna handla på H&M...men just Pomps kläder är lite annorlunda!

Jag hann bara hem och äta och sen åkte vi till min syster på eftermiddagsfika. Blev många timmar på deras altan med lite för mycket gott på fikabordet. Det får jag justera i veckan!

Helgen gick fort som vanligt!
Kommande vecka är lugnare i skolan vilket ska bli skönt. I morgon blir det en "hemmapluggar" dag . Som ni vet älskar jag det!!!
Betyder att vi inte behöver stressa på morgonen...guld värt!!!!

Det ligger 3 tentor, en hemtenta,en vfu uppgift och ett grupparbete framför oss. Kan tyckas mycket....men ingenting går upp mot förra terminen ändå.

Detta känns helt hanterbart på alla alla sätt!

Johan roddar här med helgen tävling. "Bäst tränad i stan".....det ska tävlas om titeln. Ska bli kul att titta på. Jag är publik!!!!
Spridda söndagsbilder!!!!!!

Inga filter behövs så här års.....på min runda!

En osminkad mor en söndag!

Toker "provsitter" Isolde stol....snart snart Isidor får du också byta. Men INTE än....







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar