Summa sidvisningar

måndag 21 september 2015

Vardags puzzel!!!

Precis som alla så försöker vi får vardag puzzlet att gå ihop.  Jäklar i min låda en sån utmaning det är i perioder. Det hopar sig som löv i blåst...man vet inte vart man ska börja....den bara växer och inget bör prioriteras bort egentligen.
Då är det kanske ännu viktigare med min träning...att få rå om sig själv. Jag blev mamma som 19 åring och har aldrig haft möjlighet till att vara egotrippad....jag har fått sätta mig längst bak i bussen. Nu mer är vi två vuxna och vi kan dela på allt. Herregud så glad jag är över det!
Underlättar så mycket!

Idag har jag varit i skolan en snabb sväng och övat Sjukhus HLR...sen en lite fika med brudarna för att sen åka bussen hem. Bredvid mig satt en tjej med stor spade och somnade nästan på min axel....en kille berättade sin livshistoria för nån i mobilen och en vuxen man tittade på Bamse ilm på sin mobil. Det slog mig då så olika vi är....själv pluggade jag psykiatri och dom undrade säkert vad jag var för nån "djuping"!

Isidor och jag "degade" med den nya leran....älskar dom stunderna. Han berättar om dagen...på sitt sätt...om sina kompisar och vad dom gjort.
Isolde dansade!
Idag var det nära att jag skippade träningen...men den ger mig så mycket så jag tog 40 minuter i källaren och körde igenom kroppen och avslutade med lite yoga övningar!!!

Så viktig stund för att orka med krav,press och prestationer!

En bra start på denna vecka!



Älskar såna här stunder!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar