Summa sidvisningar

måndag 2 januari 2012

Allt i sin ordning!!!!

I alla fall snart! Nu känns det som vardagen kommer i kapp. Idag försov vi oss till dagis....Isolde vakande kl 7.50!!! Men det gick fin fint.
Jag tog en liten promenad för friska luftens skull. Så skönt och välbehövligt,ingen musik utan bara lugnet. Iväg till Falköping för sonens tandställning...hem och laga mat och plocka bort liiiite utav julsakerna. stjärnorna får lysa lite till. Johan vill ha dom kvar!

Nu ska jag hämta Isolde, jag och störste brorsan.....Nu känns det lite som "kvittot" har kommit. Vad man gjort bra under 17 år......vad man inte gjort bra har redan kommit . Men nu kommer den mer vuxna individen rill rätta. Jag kan bli galet arg fortfarande på slöhet och slapphet...men kan på nåt sätt se igenom det bättre nu.

Så idag ska vi till tandis med honom oxå.....mamma hänger väl på! Det värsta....ÄR....at många tror att vi är ett "par"...det är snat!!!!! Han är 197 cm lång och går med en gravid (äldre dam ) då så klart......men detta är hemskt!!!!!!!!! Haha...vi kan skoja om det TACK å lov....
Jag ÄSLKAR min mage....tycker den är fantastiskt fin! Men resten har oxå växt och det är inte till min fördel......men vad göra?????????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar