Summa sidvisningar

söndag 8 januari 2012

Idrott är ingen lek......

Jag blir inte ett dugg förvånad när jag fick höra om en pappa som lämnat sin 10 åring i matchkläder utanför idrottarenan...ensam....då han spelat så dåligt på matchen! Tycker detta så klart är ett extrem fall....men efter att stått vid fotbollsplanen och i hockyhallen ett X antal timmar så är jag inte ett dugg förvånad!!!! Inte det minsta...dessa "föräldrar" finns i varje klubb....flera stycket. MEN de flesta kan lägga åtminstone "lite band på sig" i alla fall i en folksamling. Vad sen dessa barn får höra vågar jag inte ens tänka på!!!! Jag har set detta på ganska nära håll...där man skämtsamt pratar om att "vinna och träna ska vara livet". Då jag har en heeeeeelt annan syn på barn/ungdomsidrotten  kan detta vara ganska skrämmande.....har oxå haft barn som slutat för att just pressen av träning blivit för stor. "Brinner" man inte till 100% för just denna idrott så känns det lite som man inte har nåt där att göra. Vi är MÅNGA som känner så här.....Det vet jag!

Jag tycker väl att just träning i de låga åldrarna ska vara ROLIG...om den inte är rolig så kommer dom inte vilja fortsätta....om det nu inte är så att man nästan är tvingad!!!! 

Så att föräldrar bär sig åt som IDIOTER på våra anläggningar tycker jag är helt ofattbart. Att det får vara så....?????
Pinsamt...och säger faktsikt en hel del om föräldrarrollen!!!!!

Nu ska jag se om det finns nåt för oss att äta här. I morgon börjar verkligeheten igen för grabbarna. Skola och tidiga mornar, inte uppskattat men BRA!

Jag har tränat, tror mig få lite träningsvärk i morgon! Känns jättebra och tror mig kunna fortsätta lite till!
Bäbis lär stanna nu.....jag mår bättre!

Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar