Summa sidvisningar

onsdag 25 januari 2012

Storfot och räkmacka!

Isolde somnade lite väl tidigt idag. Nån gympa va det inte tal om då hon va helt slut efter dagis. En av brorsorna kom förbi och fika i stället,

Tränade på morgonen medans Johan tapetserade:o)

Idag blev det "den stora städdagen"....inkl drivor av tvätt. Jag har nån sjuklig läggning till den där Ajax doften...den kan få mig i total harmoni! Kanske borde söka för detta:o)?
Sjukt eller osund jag skiter i vilket men nystädat hem ger mig RO!

Problemet är väl att hålla det fint....

Idag beställde vi var sin räkmacka från gymmets fik...KALORI. Å, va god den va!!!!! Skulle kunna äta en varje dag  tror jag!!!!!

När jag gick och nattade Isolde efter att hon badat så fick jag en spark rakt i sidan....så läskigt för jag kände heeeela foten. Den lixom höll sig kvar där så jag kunde känna den.....Helt otroligt! Jag lipa lite för det va så häftigt....tänk att det snart ska koma en till hos oss!

Nu har jag hamnat i soffan.....en liten stund till sen ska jag se om det finns nån ork kvar till lite musikmixande till kommande pass!

Tjockisen i v 37!!!!!!

Dagens bästa lunch!!!!

Idag har jag shoppat på APOTEKET...vilket bra ställe...finns ju massor av roliga saker!!!! Bilden togs mest för att kolla varför focus på vår kamera inte funkar....hahah!

VÄRLDENS bästa TJEJ!!!!!

1 kommentar: