Summa sidvisningar

tisdag 10 januari 2012

"Liten".....STOR och lugn!!!

Gode tid, försöker hitta ett sätt att ligga bekvämt i soffan...sidan,rygg,kuddar bakom,kuddar  bredvid....inget är bra. Shit,tänk dessa människor som alltid bär på denna mage. Finns ju såna!!! Jag får nästan panik och svettas ihjäl...får sätta ig upp! Idag har jag bestämt mig för en LÅÅÅNG stund i soffan!!!! Konstigt att jag får dåligt samvete av att inget göra....Jag har trots allt tränat och varit på MVC...+ bakat 2 kladdkakor som INGEN får äta av...dom ska ner i frysen inför kommande besök mm.

"Liten" mår prima, hjärtljud på ca 150....pigg och växt. Att den vägde 2.100 vid nyår va ganska lagom tror jag...beräknas väga ca 3 kg vid förlossning! Har hört det där förr och ut kommer dom på 4 kg! Men men...

Modern är trött....OCH som om det inte vore nog låg mitt blodtryck liiite väl högt idag....ingen fara men betydligt högre än det brukar, ska på koll snart igen! Denna graviditet har verkligen inte varit " en vandring i parken" precis. Tur att det är min sista, hade bara blivit 1 barn om det varit första!!!!

Jag njuter av mitt lugn nu....ska snart hmta Isolde. Hela eftermiddagen kommer avgöras om hon sovit eller inte på dagis. Har hon sovit så ska vi vara ute...annars vilar vi till MADICKEN en stund!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar