Summa sidvisningar

söndag 15 januari 2012

En cykeltur att minnas.....

Söndagar är inga super roliga dagar....om det är nån form av ""dagen före veckan "ångest som kommer över en eller vad det är som hänger i vet jag inte. Min söndag kunde väl startat liiiite roligare. Eller starten va väl det inget fel på. Sovmorgon.....
Jag fick för mig att Isolde och jag skulle ut och cykla, vi skulle handla...OKI.....Att höggravid i stora vinterstövlar och en röv som börjar ta samma form som magen försöka ta sig UPP på en herrcykel med en 13 kg tung skräckslagen flicka där bak kräver en hel del smidighet och vilja...viljan fanns och vi kom iväg. !!!!!!
Det som sen utspelar sig är en parodi...vi åker till ICA, jag kräks nästan då bäbis är uppe i halsmandlarna och rör. JAG kommer inte av cyklen, det går inte,....helt omöjligt! Känner man mig vet man att jag sällan, eller aldrig ger upp....men idag fick jag med gråten i halsen vända hem och där på nåt vis ta mig ur cyklen . Vi åkte bil till ICA kan jag tala om!!!!

I kväll har jag tränat....alla grabbar har varit här.....Underbara grabbar...Isolde visade hela registret som vanligt!!!!

Nu är här Tv kväll....fast det finns inget att se. Handboll??? nej tack....

1 kommentar:

  1. gösses va jag skrattade av detta inlägg...de måste varit en kul syn?!?! Tok-Sofia som ska ut å cykla nu ;-) höggravid!!! Ja ja huvudsaken är ju att allt slutade bra :-) kram

    SvaraRadera