Summa sidvisningar

söndag 26 april 2015

En helg bland lera,glädje och svett!!!!

När vi åkte hem från Göteborg idag så utbrast jag i bilen att jag med lätthet kunnat ha 2 tenor "släpandes" för att få DETTA!  Alltså vilken helg...jag känner mig som"NY".
Inte för att jag på nåt vilat upp mig och varit på SPA. Ganska långt just därifrån...SPA hade nog mest stressat mig när jag börjat fundera :o))

Vi åkte i fredags först till Johans föräldrar där vi fick god mat och kunde titta på finalen av Let´s Dance. På Lördag morgon packade vi in oss i bilen och fick käre svärfar med oss. Det va dax för Johan att köra Tough Viking i Slottskogen. Sist sken solen men icke denna dag. Roligt att titta på dessa kämpar...som kräla i lera,klättra i nät,springa upp på ramp mm. Johan tyckte det va slitigt i år....som om det inte vore det varje år. :o)))

Senare åkte vi mot hotellet och Isolde va så till sig att hon sprang med sin lilla rosa resväska in mot hotellet. Sen va det "affärsspring"....det gillar vi alla!!!!! Det va alt från sportaffärer till mer Glitter och H&M. Blir alltid förvånad att dessa barn står ut...inte ett gnäll eller krångel trots massor av affärer som inte alltid är jättekul. MEN ibland så får man också som barn hänga på.....inte tusan frågade mina föräldrar mig hela tiden vad JAG ville.

Lite god mat på restaurang och sen va det mys på hotellrummet med godis och Gladiatorerna!!!!

Så där perfekt på alla vis!

I morse var det hotellfrukost och sen en hel förmiddag i Slottsskogens fantastiska lekpark. Där hade vi kunnat tillbringa hela dagen egentligen!

På väg hem hämtade vi vår husvagn hos Johans föräldrar. SÅ nu är vi redo om värmen kommer för att ge oss ut nån helg!!!!!

En superskön helg och så roligt vi har!
MEEEEN vi har längtat efter vår katt lite nu...i synnerhet jag och Isolde!!!!

Nu är jag redo för en ny vecka och inser att det kommer vara trötta barn i morgon....
Jag ska in till skolan och öva på alla praktiska moment.
Jag är så där supertaggad för träning nu......det känns roligt!
Efter 3 dagars vila är jag redo att ta nya tag!!!!!
Grymma atleter!!!!


Mina fina killar!!!!

Farmor kastade ihop ett pannband till Isolde !!!! Så snyggt.....jag kommer sno det!!!!


Och "min" favoritmössa.....gillar man P&P så gillar man ju så klart detta oxå!

Körvalunch i Slottsskogen.....kan vara det bästa av allt!!!!!


Lekpark är grejen!!!




F O K U S





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar