Summa sidvisningar

måndag 20 april 2015

En röd Måndag!

VILKEN dag!
En stund i solen på förmiddagen gav mig en präktig bränna. Jäklar i min låda vad solen tog på denna mjölkvita kropp.

När jag äntligen hämtade på dagis (längtade så efter dom idag så jag va helt ofokuserad) så tog vi en cykeltur mot glasskiosken. Ett stopp där och sen vidare mot lekparken. Där fanns det en hel hög med kompisar till Isolde. Timmarna flög iväg !

Nu i kväll åkte Johan med Isolde på dans och Isidor fick följa med...på så vis kan det bli en "glugg" för träning. Så blev det!!!
Däckvält,OHS och lite clean....en timmas slit.
Just nu tränar jag för det är så roligt...det går upp och ner det vet ALLA som tränar. Periodvis är det inte roligt....periodvis är det superkul. Just nu är det kul!
Har inga stora mål att uppfylla....utan bara för jag känner att min kropp gillar detta. Denna träning passar mig bra!!!!
Kanske därför det är roligt...utan krav eller mål. Just det har jag ju redan på mina axlar!!!!
behöver inte mer....men detta med träning är också min ventil! Där får jag pysa ut....

Nu sover dom små och solen lyser än!

Johan är iväg och tränar....i helgen ska han tävla. Vi skall till Göteborg och det va längesen jag såg fram mot något som just detta. Ska bli så mysigt. Isolde är supertaggad....har inga problem med att ha barn med mig....det har vi gärna.

Tänk att vi i sommar varit gifta i 4 år!!!! Ofattbart.....Älskar denna man så galet mycket. Min stora kärlek och vän i livet.......




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar