Summa sidvisningar

tisdag 28 april 2015

"Tantsex" och fotboll!!!!

Johodå minsann...den va mig en vågad överskrift på inlägget!!!!
Idag har vi haft en hel dag i skolan.....eftermiddagen bestod av Sexualitet...det blev ett bra seminarium. Jag är ju "tant "i gänget och höll på att sätta kaffet på tvären bland allt sexsnack....men efter chocken kunde jag vara delaktig! Vi blivande "syrror" får kritik för att vi är "fega" och obekväma när vi ska prata "sex" med patienter....hur den biten påverkas av sjukdom och farmaka. JAG känner mig inte bekväm med frågan om hur sexlivet ser ut för människor...kanske just där jag är ännu mer "tant". MEN jag lovar och svär i guds närvaro att jag ska bli BRA på det då 50% av alla 80 åringar har ett aktivt sexliv!!!!!!! Så jag ska bli BRA på detta!!!!!
Roligt att höra alla andras åsikter....det gillar jag!!!!

Sen hemåt och dax för fotboll för Isolde. Nu slutar ALLA danser och fotbollen tar över. Tycker det är viktigt att dom ska få ha aktiviteter....om dom vill. Men det får man ju också VISA sin barn vägen till lite grann. Tror inte mina barn själva skulle komma på saker som finns men jag/vi kan erbjuda oss att följa med och prova. Det får gå före våra egna behov under ett par år nu. Killarna har spelat fotboll och hjälp som jag gapat,hejat och knutit fotbolls-skor,bakat chokladbollar och bullar till fotbolls cuper...stått i ishallen med sönderfrusna fötter....serverat korv i kiosken i ishallen...stått och kollat cykeltävlingar med hjärtat i halsgropen....det är ju en del av föräldraskapet på nåt vis. Men hängt i danslokal är nytt för mig...det är häftigt!!!

Johan är iväg och kör ett pass idag medans jag vilar. Jag vill inte åka ifrån "sista kramen" för natten...den tiden är helig. Den tiden går fort och jag vill helst inte missa EN enda läggning...älskar att få vara DÄR den stunden. Så under dessa år så lägger jag min träning på andra tider....den andra tiden kommer sen då behovet av mig vid läggning är lika stor. Men den är inte nu! Men då kommer jag nog i stället jobba kvällar :o))))
Nu i sommar kanske jag kan motivera mig till senare träning när läggningen är avklarad....men det vet i tusan om jag har lust till..eller så är jag för lat :o))))

Nu tar jag Tv kväll i soffan och kollar över dagens föreläsningar...har redan glömt vad det handlade om mer än SEX...syra-basbalans va det ja....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar