Summa sidvisningar

lördag 4 april 2015

Glad Påsk från oss!

Med en rad av "påskiga" bilder vill vi önska er en glad påsk!

Denna högtid är för mig som alla högtider....utan alkohol. Det är ett av mitt livs bästa beslut tror jag....eller beslut...det har bara blivit så. Tänker inte på det alls förrän jag blir ifrågasatt. Och det blir jag...och jag "tycker"...andra tycker. Man gör som man vill....så klar. Ett glas vin eller en öl hör nog till vid högtider. Men som alltid tycker jag inte fylla och barn hör ihop alls.....

Vi började med äggmålning så klart. Både jag och Johan blev sittandes med var sitt ägg. Sen har påskharen åter igen varit här.....SPÄNNANDE så man nästan smäller av!!!!
Varje ju och påsk tänker jag på vilken lycka att få uppleva allt detta igen...med förväntan och tindrande ögon. Jag är så glad för det!!!!

Denna dag blir de en del godis...heeeeelt ofarlig enligt mig. Kanske för att mina knappast rör det....men oxå för att jag inte tror på förbud här alls. Jag har så många gånger sett dessa barn som ALDRIG får äta varken fika eller godis och när tillfälle ges så rensar just dessa barn "rubbet". Vi är hårda med godis på vardagar och dom frågar inte ens efter godis då. Men lördagar får man äta...om man vill! Funkar bra hos oss!
Brukar lägga annat än godis i påskäggen...men i år blev det en lite kalender ! Så söt....

Kvällens mat förbereds....
Johan tränar med Anders från Skövde.
Vi slappar...
Vi torkar choklad....
Vi tvättar...
Vi diskar....

Snart ska vi ge oss ut lite!
Jag ska träna när tid finnes...

Ha en fin Påskafton!
Ät och njut....
Rör på dig...
Umgås och var rädda om varandra!!!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar