Summa sidvisningar

onsdag 15 april 2015

Lellelördag!

Kallas väl denna "mitt i veckan dag". Här har vi firat med ett pass i boxen på egen hand. En blandning av lyft,kettlebells och smidighet. Nuuuu känns det att jag kommit igång...det har ju varit lite upp och ner med motivation,tid och vilja. Men konstigt nog när det är som mest i skolan så funkar ändå träningen bra. Kanske för det är ett "hål" av lugn där.

Två daga kvar på urologen.. sen tillbaka till tentastressen. Så skönt att sluppit just det....TENTA panik på sociala medier kan knäcka vem som helst.
Så det är lite delade känslor här.
På fredag skall jag var med på en operation...ska bli spännande! Just nu känns det som även jag snart drabbas av prostatabesvär....haha! Känns som bekymmer med just det är mer ett normaltillstånd på nåt vis....
Det är mycket saker man vårdar på urologen och kan inte påstå att det är en GLÄDJENS avdelning. Det är mycket tråkigheter....unga personer mitt i livet där världen slås sönder på ett ögonblick...drömmar...framtidsplaner. För mig är just sånt här nytt! Ödmjuk inför livet är lätt att vara just här.

Idag har Johan varit hemma med dom små igen och jag tror alla längtar lite efter dagis/jobb nu. I morgon är det dax att återgå till det!

Nu sover dom små människorna!
Jag ska surfa nåt onödigt....läsa nåt roligt....onödigt!
Kan längta efter just sånt.....när jag inte behöver tänka!!!!!
Som ex leta upp finnar på Youtube.....äckel Fia kallas jag då! Haha
Vädret svänger...idag har det sannerligen varit tråk-väder hos oss!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar