Summa sidvisningar

söndag 5 april 2015

Så välbehövligt!

Solen skiner från en nästan klarblå himmel. Dom små blåser såpbubblor så syret räcker knappast till. Det fnittras och jublas över alla STORA bubblor. Det är underbart när det flyter på i livet.....ni vet när små saker bara blir så bra. Det har varit en mycket BRA påsk för oss alla tror jag. Jag känner mig utsövd och andas ända ner mot mage igen. Jag har inte stressgråt i halsen hela tiden. Jag har rent ut sagt SKITIT i skiten över påsk....inte öppnat en bok,inte ens funderat. Det kan bli mitt fall...men oxå räddning. Att lära sig bara koppla bort..det är svårt . Jag har enorma krav på mig, dom är skyhöga. Jag kämpa med att bara duga i allt detta. Och det vet jag ju så klart att jag gör.....men det är svårt att vara en del i allt detta bland 23 åringar som just lämnat skolan....dom är duktiga. Men jag är duktig på mitt....jag har ju "livet" som lärt mig. Nog så bra...dock svårt att visa på tentor.

Igår hade vi våra fina vänner här. Älskar när det blir enkelt...man dukar upp....man hjälps åt. Vi är lyckligt lottade som har dessa i våra liv. Barnen slocknade en efter en i soffan nerkletade med både choklad och påskmust och Isidor vakande idag med "tuttkant" av choklad.

MEN det bästa med att vakna en sån här morgon är att man efter frukost bara kan svida om till träningskläder och träna...
DET skulle jag inte klarat om jag tagit mig några glas vin..eller det hade inte funnits nån anledning.
Anki följde med....
Som vi körde...idag räckte inte syret till. När man lixom letar syre i rummet....men så härligt!!!!

Nu har vi varit ute och cyklat,öpt årets första "frasses" glass och nu ska vi sätta oss ute i solen en stund.

Våra fina tjejer!

Mängder av mat....


Nora hade fixat tårta!!!! Så fin....

Full fart i köket!!!!

hemsk bild men hade vi varit snygga efter träning hade vi INTE tagit i.....:o)))))




1 kommentar: