Summa sidvisningar

fredag 3 april 2015

Långfredag!

Hej på er!
Hoppas ni har en bra Långfredag.
Solen lyser på oss men det är lite "bitigt" ute.
Vi har just upptäckt att påskharen Nr 1 varit här och ställt en påse i lekstugan. Lycka och jubel så klart även om ingen rört godiset än. Precis som vanligt! Här är det inga godisgrisar alls mer än mig...så ni förstår ju vart det tar vägen,vem som äter upp det.

Jag åkte ner till crossfitboxen på morgonen och körde ett ordentligt pass. Kommer ha sån träningsvärk att det kommer förstöra min morgondag lite.
Familjeutflykt till Skövde och deras fantastiska lekparadis uppe på Billingen. Väldans kallt var det, Isolde fick linda in sig i en filt till slut. Men att packa ner lite fika och avnjuta det i solen är det få saker som slår.

Nu har vi varit hos min pappa och ätit lax...så gott!!!!!

Jag har nu gjort mina första vecka på urologen och känner mig jättenöjd och sjukligt trött. Lärt mig MASSOR om prostata,Tur-P....spoldropp...satt PVK...blandat dropp....haft tuffa  samtal...haft roliga samtal...träffat människor i panik...träffat lyckliga människor....livet är tufft för många och kan bli det snabbare än vi hinner äta upp vår lunch....Tro mig!
Så precis som vanligt känner jag en ödmjukhet inför livet,jag känner att vi trots mycket tuffa perioder med vår Isidor haft en del tur....ändå!

Det tar mycket kraft och ork att vara ute på VFU,man vill visa sitt bästa JAG...suga in alla information...lära sig allt!!!!!
Sen har jag ungefär kraschat på kvällarna.
Det har varit överleva som gäller. Det finns mer än en stund på en vecka jag funderar på om jag verkligen orkar...STOPP...inga kommentarer om att "klart du fixar det"! Frågan är ibland om jag kanske skulle ta en liten paus på en termin....vi får se lite....det går ju verkligen upp & ner. Men fy satan så tufft detta är!!!!

Så kommer Påsken och jag nästan vill låta den passera lite....
Jag brukar fixa och dona till MAX inför storhelger men inte i år. OCH jag vågar säga det till människor utan tvekan. Orkar inte åka iväg..knappt ta i mot folk....känns ju trist men det finns inget extra att ta av just nu.
Men i morgon kommer enkla vänner hit..jag har varnat "i sin enkelhet". Bara umgås..i soffan...utan krav.....det är mitt krav! :o)))

Nu ska vi snart ha Tacokväll....det är 2 av barnen som önskat!!!!
Idag blev det marklyft 50kg...27-21-15-9 och air squat med samma siffror och lite axelpressar som uppvärmning....det va tufft må jag säga. 



Dessa killar....


EN spännande påse....

Lilla gumman som åter igen varit sjuk i veckan. men nu piggelin igen!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar