Summa sidvisningar

måndag 20 april 2015

Ge mig kraft!

Måndag!
Idag fick vi lite eld i baken även om vi inte behövde. Den lille herren i huset sover i ny säng och det verkar funka ...sådär. Så från klockan fyra i morse har jag ålat mig i denna lilla bansäng med benen i 90 grader. Den lille herren verkar trivas med att ha mamma liggandes där...-"Ysit mamma hova min häng"! Jo du tack...supermysigt!

NU är det dax att tagga till igen. Jag har haft en mycket allvarlig pluggsvacka ska erkännas...jag vet i tusan hur jag ska lyckas tagga till igen. Nu ska jag plocka fram allt som varit under paus dessa 3 veckor. Jag ska räkna, göra färdigt ett arbete och öva inför praktiskt prov. Jag är rädd att jag misslyckas både här och där denna gång! Nu är det bara att kämpa på....betyder långa dagar för oss alla igen...

Förra veckan togs beslut om att inte skriva läkemedelstentan på lördag....100% ska sättas och det gör det inte i dagsläget. Skriver den vid nästa tillfälle.
Vi ska ut och roa oss i stället...känns som ett bra val denna gång.

Solen skiner och det betyder att jag kan flytta ut pluggstugan utomhus för en stund....
DET är väl en stor fördel i alla fall!!!!

Nu lite kaffe...ett djupt andetag och sen ska vi damma av det stora räkneblocket och ruska fram lite självförtroende!!!!!
Visst har hon varit här..tandfen!!! Tredje tanden.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar