Summa sidvisningar

torsdag 20 september 2012

Tv Kväll och trötta ben!

Nuuuu startar min TV kväll. "Kockarnas kamp" & "Hela Sverige bakar". Mat och & bak...Underbart!!!

Dagen har varit bra...bakat och varit i lekparken. Idag blev det kladdmuffins efter dinkelbrödet. Älskar att baka! Nu mer äter jag inte av det själv och det går utmärkt ändå.

Idag blev det lekparken, men det va såååå kallt och blåsigt att v valde att gå hem i stället. Lekt och läst böcker. Mysigt och slappt, precis vad jag behövde.

När Johan vaknade va det dax att köra 2 pass för mig. Nu har jag trötta ben efter spinningen och möra armar efter styrkan.

Lyckades få båda barnen i säng snabbt och enkelt.

Johan kör Military Training nu, vet att han kommer in ramlandes helt färdig genom dörren om en stund.


Isolde väntar på "Andersson" här...Han kommer i helgen. Han har med sig resten av familjen oxå hoppas jag.
"Andersson" busar och då får man högsta betyd!!!!

Köpte mig löpartights idag, från Pierre Robert (undra om det stavas så tro). Ni vet jag klickade hem ett par Rönnich för 600 kr.....men ska jag betala 600kr för ett par såna ska jag va HEL_NÖJD och det va jag inte. Så dessa kostade betydligt mindre och höll väl in det som gick i en kropp som är flytande form......Men dom va otroligt sköna!

Idag kom jag i mina jeans...va så glad så jag nästan grät!

Jag är på banan!!!!

MEN har inte bestämt om ni ska få fortsätta följa min viktresa eller om jag ska göra det i min egen "vrå". I bland känner man att det MÅSTE finnas en gräns för vad man delar med sig av. Egentligen ingen stor grej, men ändå stor för mig. Vi får se.....
Man kan soppa in "ryggbulle" och "magbulle" i dom.....smart!





Bakar i nattlinne!!!


Jo, då det regnar!!!

En liten "gubbakvart" på altanen!




3 kommentarer:

  1. Vilka reultat sen då. Du ÄR ju otrolig. /Linda

    SvaraRadera
  2. Förstår dig men samtidigt puschar det kanske att du vet att du ska skriva om din framgång med vikten här? Lite lättare då kanske?
    Jag tycker iaf att ni har den mest sööööta lilla flicka som finns! Ja de andra gossarna är med fina men denna lilla lintott!!!!

    SvaraRadera