Summa sidvisningar

onsdag 26 september 2012

Babyoljan vara eller icke vara!

Godmorgon!
Strålande solsken.
Isidor sover utanför fönstert och jag har gjort det vanliga Turbo-racet med disktrasa,  dammsugaren och tvättkorgen. Vips så liknar det ett helt okej hem, fram till 13.45 då vi är i full gång huset igen. Me fram tills dess njuter jag av ordning och reda och en liten doft av comfort från övervåningen. Bädda har jag glömt ja.....OUPS!

I eftermiddag kommer Nicolina och goa Linnea. Dom lekte spå bra i måndags dessa små tjejer så idag blir det lek igen. Så enkelt när det funkar och så jobbigt när leken inte funkar!

När jag förra veckan va och vägde Isidor möts jag av en prydlig rad med babyoljor och med lappen "dessa är inte bra" (ungefär). Jag vet att dom innehåller saker som inte är bra mm...mm och hoppas det har med babymassagen att göra. Men blir lite oroad över dessa "nya pekpinnar" som drabbar oss överallt. På förlossningen och BB används dessa oljor. Varför skulle det då vara farligt???? Kanske kan nån förklara bättre för mig som inte är så insatt. Snart vågar man varken ta upp en våtservett eller en burkmat i större sällskap.  Eller visa att man köpt ICA basci blöjor....Än mindre äta kolhydrater.....
Kan vi inte bara få njuta av fjunigt väldoftande bäbishuvud och nöja oss med att vi bor i Sverige där allt är noga prövat för våra minsta. Inte ska vi behöva gå runt och orora oss över sånt här. JAG LOVAR att det kommer komma betydligt tuffare saker att lägga pannan i veck för så småningom. Inte behöver vi skapa problem...
Tror knappt det fanns nåt bäbisshampoo när jag va liten, inte heller en uppskö av oljor att välja på. För mig har livet funkat bra ändå....eftersom jag inte ens satt fast i bilen. Men mössa på vintern hade jag!

Tack å lov att jag är inne på mitt 5e barn och kan ibland bli lite full i skratt av allt detta....

Nu ska jag märka kläder inför bytardagen på lördag, gå till stan,köpa kaffe och njuta av vädret!
träningen skule bli gjord men ska vila i 20 min först så den får jag ta i kväll!!!!
Charlie &Isolde från helgen bildskörd!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar