Summa sidvisningar

söndag 23 september 2012

Regnet det bara öser ner.

Höstmys, kaminen är tänd och denna värme kan få mig helt lyrisk. Snart är här så varmt så vi börjar klä av oss. Idag blev det slapp-mrgon. Johan äter nu sin andra frukost och Isolde leker med 3 kronor, bygger torn,lägger på fat,balanserar med dom. Tänk vad lite som kan roa barn. Isidor vaknade nu hör jag.
Brukar ge mig iväg och träna på helg morgonen men inte idag. Idag blir det mys i soffan på förmiddagen ch Barnkanalen är på. Fyyyy, så knepiga barnprogram!!!

Vet inte vad som händer idag riktigt. Funderade på om jag och Isolde skulle gå på bio. Alfons&Milla 41 min lång. Men jag har bokat upp mig på ett nytt pass DEAD BALL!!!!! Det låter det....
Vet inte hur jag ska göra riktigt än. Går såååå sällan på pass nu mer så det vore kul. Men också mysigt att göra nåt med Isolde.Måste köra store sonen oxå till sitt "klippagräset jobb" men inser att klippa gräs idag KAN vara svårt!!!!! Han har studietdag i morgon så vi kanske får ta det då!

Nu ska jag slappa vidare och gosa med min BÄBIS!
POMPdeLUX barnkläder(http://www.pompdelux.com/sv_SE/forside/webshop)....LOVE it. Men kanske inte just denna kreaktion vore så användbar i vårt liv....men Isolde skulle kunna ge sina nappar för denna!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar