Summa sidvisningar

lördag 28 april 2012

Bland djur och gungor.

God kväll!
Har redan hunnit sova en stund till en film. Nu är jag vaken igen och orkar nog en liten stund till.

I morse ville Isolde gå ut redan kl 8. Så summa av denna dag är att vi varit ute hela dagen. Förutom när jag åkte ner för att träna. Hela gymmet va fullt med små knattar då det är cup i stan och dom övernattar på gymmet. Så fina små killar. Har ju inga fotbollsgrabbar längre så att stå i fotbollskiosk eller grilla korv är nget jag behöver göra längre. Men man har sannerligen gjort det i många timmar.

Vi åkte till Falköping och Mösseberg idag. Kändes som en bra dag för utflykt. Så vi packade fikakorgen och begav oss iväg. Isolde tyckte dagen varit så rolig. Mormor och L mötte upp oss oxå och då är lyckan total. Vi tog en skön promenad på berget oxå , tänk vad man kan göra utan att det behöver kosta något alls. I vårt fall endast glasspengar!!!

Hemma igen va det dax att skjutsa ett gäng ungdomar på fest. Är ju nu inkastad i även den världen. Orolig är jag så magen värker....med förmaningar och förklaringar men oxå glädje över att dom har vänner och kan träffas i riktiga livet, i vår nu mer datoriserade värld. Så med orden -Ha det nu så roligt. Hoppas man att det blir en bra kväll. Sitter här med min mobil och väntar på svar SMS.....:o)))

Han är snart 18 år men det hjälper inte mycket. När jag va 19 fick jag barn!!!!!!!!!







Älskade lilla tjej. Varit ett år fyllt med glädje och sorg för mig på många sätt. När glädjen varit som störst så har det oxå kommit lika mycket sorg bakom det "lyckomolnet". Stunder av total hopplöshet men oxå stunder av så mycket kärlek och lycka. Så som denna lilla tjej.......



Vi lyckades lägga småttingar i bra tid och fick en mysig kväll bara jag och Johan!!! Om man nu bortser från min lilla "tupplur":o)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar