Summa sidvisningar

söndag 22 april 2012

Shopping-tur med glada tjejer!

Igår morse åkte jag Anita och Linda +(Isidor) till Ullared. Mycket trevligt även om vi åkte liiite fel och kom till FALKENBERG! Fattar inte detta, jag har kört dit massor av gånger men denna gång vet jag inte vad som hände. EN liten omväg i alla fall.

Som alltid fanns det lite att handla....men köpte BARA saker jag behövde. faktiskt!

Isolde va hos farmor och farfar och Johan jobbade. Isolde ville vara kvar hos dom, kusin Sigger va där oxå.

Vi beställde sallad på vägen hem. Smidigt när man är hemma lite sent.

Idag har vi slappar  mest här. Den vanliga lilla "städrundan" är gjord. Så som plocka i och ur disk/tvättmaskin, plocka undan efter dagens alla påhitt, plocka in dessa miljader leksaker. Känns som jag inte gör så mycket annat än detta på dagarna.



På eftermiddagen va det kalas för elin som fyllde 16 år. Mycket god fika buffe...och mysig eftermiddag. Jag hann ta en regäl promenad innan regnet kom. Nu öser det ner. Jag ska tända ljus och njuta av kvällen. Dom små sover nu!!! Egen kväll...det är viktigare än sömn nattetid för mig. Jag tycker det är skönt med egna kvällar...jag skulle inte vilja ha mina små barn uppe till 21-22 på kvällarna, mer än helgen då. Nu är Isidor så liten så det är svårt för han sover enormt mycket även dagtid....men oxå nattetid.

Veckan som kommer har jag planerat att röja i källaren. Det är ett projekt som heter duga. Men nödvändigt nu.




I morgon blir det träning. Helgen har gått sådär i matväg.....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar