Summa sidvisningar

torsdag 5 april 2012

Träning och mys med min make!

Gud va jag stavar illa. Detta är kladd i tangenterna och jag är så trött så jag orkar inte läsa igenom mina inlägg. Ber om ursäkt!!!

Eftermiddagen gick fort och städningen är gjord nu. Iförd träningskläder och genomsvett städade jag av nedervåningen efter mitt första spinningpass. Gick ju galant och sååååå skönt det är, och förbaskat roligt!!! Nu är jag taggad till 1000.....

Isidor sover och Isolde verkar inte ha några planer på att sova.

Johan är och tränar och i kväll ska vi äta gott och bara mysa framför Tv. Eller det är en ambition vi har....:o)))

I morgon drar vi till Ullared. Får en sån där sjuk lyckokänsla i hela kroppen, lite samma sak som ett städat hem!!! Kanske det finns nån diagnos på detta...vet inte!!!

Joooo, igår tittade jag på ett så gulligt program....eller grät mig igenom det så hela Isidor va blöt på sin body. Borås Superstars!!!! Helt underbart....dessa härliga åldringar och denna störtsköna chef.

Isolde vaknade i morse och sa -Å, va jag är vacker......:o)
Å,va jag önskar denna känsla ska ska bestå för henne...Hoppas så innerligt att hon får känna så. Att hon alltid ska få känna sig VACKER....Hur hon än ser ut!!!!  I denna ålder handlar det om vacker i klänning och glitter. Men idag fick jag verkligen sätta mig ner och titta på henne , fundera över hur jag/vi ska behålla hennes självkänsla, känns på nåt vis "tuffare" med tjejer på det viset.....Hårt klimat idag men hoppas hon får behålla sin känsla av att ALLTID vara vacker!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar