Summa sidvisningar

måndag 23 april 2012

En hård dag!!!

Å, vilken dag!
Startade kl 8 med projekt STOR-rens. Lådor i kök gjordes i ordning,mängder av skit slängdes. Sen klev jag ner i källaren och tog tag i tvättstugan....kläder las i lådor, slängde hur myckt som helst och Johan körde kärran med "skit" till återvinningen. Jag har nämligen Inga som helst bekymmer att kasta saker....det är huuuuur enkelt som helst.
Sen va det övervåningen....vi fixade till och gjorde om lite. Vek i ordning kläder och rensade lite bland dom.
Åååå, vilken skön känsla när det är klart!!!!
Känner oss löjligt duktiga!!!

Hann med ett pass på gymmet oxå, nu är Johan där. Småttingarna sover gott och jag landade i soffan efter att nu gjort kalljäst bröd till frukosten i morgon. Sååå gott!!!

Isolde har varit med och grejat idag oxå...eller mest bytt kläder och dragit fram det jag städar bort!!!

Det va min dag det!!!

I morgon ska ISIDOR vägas igen....han är seg med sin viktökning och vi kontrollväger honom ganska ofta känns det som. Han har precis passerat 5 kg....alltså ingen stor gosse. Men glad och gosig....Tror han haft svårt att återhämta sig ordentliget sen han va sjuk......Men det gör mig inget, VI får bäbis längre, vilket jag uppskattar!!! Haft alla sorter...."tjockisar","normalisar" och nu "spinkis". Vet en av mina söner som va så "knubbig" att jag blev tillsagd...Lagom är nog bäst i alla fall. Visst tror jag man kan övermata även små barn...och det är nog heller inte riktigt bra.


Isolde med min mobil....jag som sa ALDRIG om just det!!! Men titta.......vad hände. Nu sitter hon där....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar