Summa sidvisningar

söndag 29 april 2012

PIGGELIN och Övning !

Vilken härlig dag!!!!!
Man blir "pigg(elin) av detta väder. Vi är mest ute . Idag vet jag knappast vad vi gjort...gungat,cyklat och haft det skönt!

På eftermiddagen cyklade jag bort till slalombacken för dagens träning. När man tittar upp så undrar man hur man tänkte innan man kom dit. Men när man väl är klar så finns det få saker som är så skönt efteråt som detta.
Hem för dusch och lite mat och man mår som en prinsessa.

Livet känns just nu härligt på de flesta plan. Isidor har gråtit sig igenom snart 3 månader. Inte skrivit så mycket om det men det har varit tufft detta. Nu har han fått annan mat och misstankar om komjölks överkänslighet stärks. Jag har varit som ett "vrak" ...PÅ RIKTIGT!!!!!  Nu börjar livet återgå till det mer normla för oss. Man orkar glädjas och njuta mer. Känns som detta med att "njuta" som alla tjatar om knappt existerade...för hur skulle jag orka njuta av denna skrikande lilla varelse.

Övingskört med sonen oxå ja. Han är grymt duktig.
Idag pratade jag och han lite om vikt, att jag önskar tappa mina kilon. Då säger han till mig - Mamma, du är helt perfekt precis som du är.
Han är 18 år.....och underbar!!!
Att ta sig ur sin bekvämlighets zon när det gäller träning tror jag är A&O för att lyckas med sina mål. Idag har jag gjort det.....





Kläder är valda av damen själv. Alla fäger som finns tror vi lyckades pricka in idag!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar