Summa sidvisningar

måndag 16 april 2012

Kalas, onda fötter och Lena Ph!

Igår träffade jag mina jobbarkompisar.  Det va lite kalas på eftermiddagen och det va så kul att träffa dom. Utan barn för första gången på 8 v. Saknar mina kollegor....det vet dom! Men ska va hemma länge till men komme nog gå in och jobba lite efter sommaren om det finns nåt över till mig.

Idag startade jag morgonen med 1 timmas promenad, tyvärr har min reumatism slått till med all sin kraft och mina fotleder gör SKIT ont! 

En fika dejt med Sussi och Alice på förmiddagen när Isolde va på dagis. Alltid kul att träffa henne.
 Fick ett tips om en fin runda av en jobbarkompis igår....Joo toppen fiiiiin ! Men inte med en dubbelvagn....Johan va genomsvett och barnen hoppade som små bollar i vagnen.Där blev det 1 timmas promenad till. Mina fötter värker som aldrig förr.....dumt gjort tror jag.

På eftermddagen så hade jag 3 grabbar i köket mellan 13-14 år.....mysig fika med grabbarna + kompis. Vi pratade sommarjobb, födelsedagspresenter och vart livmodern sitter....:o))))) Dom är sköna dessa grabbar!

Nu har jag landat i min soffa efter ett axel/ arm pass på gymmet.....Isidor sover bredvid mig och Isolde snorar på uppe i sin säng. Alltså "vårsnuvan" verkar drabbat oss. Nu är jag nervös att Isidor ska dra på sig nåt igen.....handsprit och handtvätt är nu A&O här hemma....

Kollar på "Inför Eurovision.....Lena Ph står sig bra bland alla snygga 20 åringar än. Det är fantastiskt....

Nu ska jag lägga upp benen en stund innan jag ska sova. Varit en ganska "skrikig" kväll här....igen!  Man blir ganska slut i "knoppen" av detta.
Mitt mest använda plagg ...KEPS!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar