Summa sidvisningar

lördag 28 april 2012

Förbjudna ordet....

Gjort en upptäckt!

Har ni märkt att det råder skam över att äta KOLHYDRATER!
Det känns nästan som att erkänna en alkoholism.
Idag ska man inte äta det!
OCH döm om min förvåning när jag själv upptäckte att det visst funkar. Tillhör dom som nästan varit lika rädd för kollisar som för barn som sätter i halsen.
Sen tänkte jag om....och tänkte till och insåg att min kropp behövde alla näringsämnen. Och mår utmärkt!

Men visst är det konstig att saker vi ätet under alla år...ALLTID ...helt plötsligt inte är bra för oss. Bantning är en sån grej...varför i hela friden ska man utesluta saker som förut funkat även att gå ner i vikt av. Där är tex Viktväktarna SUVERÄNA!!!!

Att bara slita sig ner i vikt vet jag reulterar i viktuppgång lika snabbt igen. Talar av egen och andras erfarenhet. Men att hitta en balans kan fasiken va svårt...vi pumpas ganska bra med diverse DIETER.

Inte alltid så enkelt att stå imot.

Man vill ju gripa efter halmstrå, man vill lyckas......

Jag äter efter kostcirkeln nu så gott det går. Ger mig inget sug efter saker jag INTE får. Ger mig inga förbud av nåt slag...ger mig ingen ångest då jag sitter på kalas och det bjuds på tårta...ger mig inga begränsningar vad gäller det sociala livet. Saker som för MIG är viktiga! Jag anser att "livet" kommer i mellan flera gånger i veckan i bland...då får det göra det! Ändå handlar det om att göra sina val. Och inse att även den halvätna kladdiga chokladbollen Isolde inte ville ha innehåller förbskat mycket kalorier.....vill man inte gärna tro då den ändå ...bara slinker ner i farten lixom.




1 kommentar:

  1. Tänker precis som du där! Detta jagande efter kolisar!! Herregud! Förr i tiden åt man kött, POTATIS o grönsaker. Man bakade bröd o bullar som med glädje åts.Men man var inte tjock för det!Men skillnaden är nog idag att vi rör oss inte på samma sätt. Men vi äter destomer "skitmat".
    Sen tror jag att man ska äta lite av allt ur kostcirkeln.
    Men boven i dramat är nog SOCKRET!!!Man ska äta lite socker men inte i dom mängder som vi gör idag! Ungdommarna (o även vi vuxna ) lever ju på godis o läsk!! Det är ju så billigt!!
    Nej jag tackar Gud för Viktväktarna det är den metoden som jag tror är mest sund!! Att äta lite av allt men i mycket måttliga mängder!Inte utesluta o förbjuda... Kluddmaja har varit i farten o klaffsat ner här hahaha!

    SvaraRadera