Summa sidvisningar

torsdag 19 april 2012

Morgonträning och bantningstips!

06.40 satte jag larmet på idag. Upp och hoppa och iväg för at köra morgonspinning. KAN ju kännas en aning motigt innan man sitter på cykeln måste jag nog erkänna...men efter 45 minuter är man nöjd,pigg och svettig. Underbart att komma hem och Johan hade dukat fram frukost. Vår enda lediga dag ihop idag. Nu är han ute och skruvar gungställning...jag äter :o).

Isidor sover gott och Isolde är på dagis. Ska snart hämta upp henne och jag vet att förmiddagen kommer tillbringas i gungan!

NU är det snart Maj och vi är matade med bantningstips...Jag är ju den som VERKLIGEN falggat för LCHF, gör väl det fortfarande på sätt och vis....Men har tänkt om, tänkt till,utvärderat, funderat,testat,läst på och känner nu...efter måååånga år av vikt-kämpande att det för mig nu är NOG! Japp, så är det......jag orkar inte....så är det....och vill inte! Jag vill inte pressa min kropp,leva utan saker jag tycker om , jag vill kunna fika med vänner/barn. MEN behöver gå ner i vikt.....OCH döm om min förvåning när min viktnedgång aldrig varit enklare, aldrig känt mig lugnare i kropp och kropp...Genom VANLIG husmanskost!!!! Jag äter det mesta (inte onyttigheter) men vanlig mat, lite som kostcirkeln och min kropp verkar heeeeelt med på noterna. Ska om några veckor presentera min viktnedgång så här långt!

En mycket skön och härlig känsla när jag nu är mammaledig och ska orka njuta av det mesta!!!!

Isolde och jag har bakat......jag vill kunna njuta av vardagen . För mig är det viktigt! Betyder inte att man ska/bör/kan äta detta varje dag...men d
et funkar ibland!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar