Summa sidvisningar

söndag 22 april 2012

Undrar...

Varför alla barn gillar ketchup?? I såna mängder oxå.....

Sitter och är sjukt godis sugen. Inte så jag skulle göra något åt saken men jag surfar goda recept. Johans mamma bakar en så fantastiskt god kladdkaka...med kokosbotten.  Kan va bland det godaste jag ätit.

Snart ska jag börja planera för Isidors barndop Känns kul denna gång! Med Isolde kändes det mest so nåt jobbigt vi va tvungna att göra.

Känner för att ta med min man....någonstans. Bo på hotell och ha det mysigt!!!!

Vi får se om han är med på samma spår.....

Halvligger i sängen och skulle lätt kunna sova. Väntar in Johan som jobbat hela helgen som nu träffar sin syrra med familj i Borås en stund. Trist med avstånd som gör att "spontan-besök" är svåra.

I Ullared så jag "skräcken"...Ni vet en dam/tant/kvinna...+45 år. I på tok för låga jenas med nån form av liten korv utanför eller över jeansen, på tok för nerbantad,på tok för många timmar i solariet (möjligen BUS) OCH det värsta..På TOK för mycket foundation! Ju äldre man blir desto MINDRE foundation. Men tyvärr verkar många tro tvärtom.....lägger sig som lera i fårorna....Å, min guuud...va tvungen att jaga i kapp Anita och säga att den dag jag inte inser min ålder MÅSTE hon ha ett samtal med mig om detta. Nu ska jag sluta med foundation....jag blev så avskräckt!

Lägg till bildtext

Isolde fixade fram Torsdags fikat!!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar