Summa sidvisningar

onsdag 11 februari 2015

Barn i rörelse!!!!

God kväll!
Jag har stupat i soffan efter kanske världens längsta dag!
Men en rolig sådan.
Jag fick förfrågan om att fota lite när vårt gym ENERGY EXPRESS hade Born to move dans som en av årets sportlovsaktiviteter. Alla dagis var inbjudna och det va sannerligen fullt hus. Att jag är en ivrig påhejare av att barn ska röra sig är ingen nyhet...dom sitter still på tok för mycket och är det någonstans vi ska börja så är det hos barnen. DÄRFÖR tycker jag just detta är så kalasbra! Tycker det är bra på det visat att det är lite häftigare.....lite roligare musik än bara barnmusik men ändå så anpassat...och rörelser som är så genomtänkta....sen har vi superduktiga energiknippe till instruktörer i detta också. Det kräver lite fart och fläkt av instruktören....
Isolde har inte velat gå under ett tag....hon är mammig och vill helst sitta länkad med mig i byxbenet. Nu har den perioden lite ebbat ut och hon är såååå sugen på att testa igen!!!!

Sen va det en dag i skolan och vi har idag fått möta en man/kvinna som både kan bli blå om läppar,andas,hosta,spy och prata. Vi är lyckligt lottade som får ha denna docka att öva oss på....idag fick HON andnöd och vi fick koppla syrgas!!!! :o)))
Sen va det injektioner.....som vi stack denna plastrumpa idag....haha

Nu har jag fått reda på min VFU plats...blev varken barn eller gyn som jag så gärna ville...det blev UROLOGEN!!! Där kommer ni finna mig v 14 och 3 v framåt....ska ta väl hand om er!

Gasen i botten hem och det va disco dax i badhuset...
Där någonstans ...efter detta tog energin lite slut!
Det betyder att jag kryper upp i soffan...och stannar här!!!!




Ser ni spänsten på flickan i mitten...hon är MIN!!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar