Summa sidvisningar

lördag 28 februari 2015

Tentaångest!

Drömt i natt att Johan blev nästan sönderkramad av en orm....sen att jag inte kunde en enda fråga på tentan! Det har varit en tuff vecka....haha
Bilen styrde jag mot Skövde tidigt denna Lörag morgon (hur KAN man lägga tentor på lö????...dumheter...)....men en ganska tung känsla i magen av "ge upp".
Sen sitter man där....och vänder på tentan....
Jo,men det gick vägen även denna gång. Fråga mig inte hur för mina pluggtimmar har varit på tok för få och ingen sammanhängande pluggtid. Vi va många med sjuka barn just nu och jag är långt ifrån ensam att plugga med barn, vi brukar på nåt underligt sätt klara det galant! Kanske för att när vi väl pluggar,jag då görs det..strukturerat och fint!
Så jag anser mig gå från klarhet till klarhet...trodde att jag vid detta laget skulle ha 50% omtentor. DET vore inte det minsta konstigt,inte för att jag anser mig dålig men så tufft är det faktiskt.....
Känslan när den är skriven är som efter en förlossning...förlösande..träden får en annan färg och dofter blir tydliga. Har man fött barn vet man vad jag pratar om!!!
Marika och jag fikade och gick på stan...jag köpte doftljus och skor för att visa mig själv uppskattning!!!!!
Sen brukar luften går ur mig, men inte idag.
Så lycklig när jag kom hem hit..Johan hade satt upp ny spegel på toan och jag fick kramar fån dom små.
Tack gud för dessa!!!!

Vi åkte till Boxen och tränade...jag kanske mest värmde upp lite. Det va ingen ordning på det passet utan fokus på Johan som i morgon ska köra "Open" och behövde ladda lite.

Nu har vi ätit en riktigt Firar Middag och ska nu toppa denna härliga lördag med en MELLOKVÄLL!
Kan inte önska mer...ingenting.....inte en endaste sak mer!
Jo,3 pojkar till i soffan....men har kramats med dom lite idag ändå.....stora fina kloka pojkar är dom!!!


Älskade älskade Isolde...vilken styrka du ger mig i livet!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar