Summa sidvisningar

måndag 23 februari 2015

Tvära kast....

Ohlala...det råder lite panik bland T3 på SSK programmet. Alla våra tentor är lagda på lördagar...och arbetsbelastningen och uppgifterna är på tok för många. Att det är tufft det är det väl ingen som trott nåt annat...men det läggs också en hel del "onödigt" på oss också. Jag följer bara strömmen och gör det som krävs av mig.....men tycker man det är omänskligt som 23 åring utan barn eller familj vad ska då VI tycka....dom vill inte höra på det :o))). Dom anser sig inte ha nåt liv...jodå det har ni!!!!

Detta är en gräslig termin, egentligen så roligt och intressant men tyvärr försvinner det då man inte hinner ta in ordentligt. Att klaga hjälper inte...det är frivilligt...
Så då får man bara visa lite pannben och köra på.
Att sen ha sjuka barn gör inte förutsättningarna strålande men det ingår när man har barn och från dag ett på Högskolan har jag bestämt att aldrig prioritera bort mina barn(självklarhet ,inget man ens behöver fundera över...sen såg man hur det såg ut)...kombinera vore bäst...men nu har jag ju fått prioritera dom och sitta kvällstid. Dom är mitt ALLT...det är INTE Högskolan!
Med den känslan nere i maggropen blir det lite mer avdramatiserat. Många mår riktigt uselt .....det är tufft!

Vi har haft en slapp eftermiddag...som det varit den sista veckan. Det händer inte mycket...
Isolde och jag tog oss en promenad och köpte frukt...sen hem och gjorde en stor fruktsallad. Mysigt..hon skär och snattrar och så stolt att klara av att använda kniv. Hon börjar bli stor på riktigt,och så klok !

Nu sover det "hostande gänget" medans jag nu ska ta upp alla min papper och plugga.  Framåt torsdag kl 16 börjar jag ge upp...det gör jag alltid...det som inte sitter då,det kan jag inte till lördagens tenta. Då infinner sig ett lugn...älskar känslan!
Men just nu kan jag inget....den känslan är värre att hantera!
Därför kan jag inte sitta här mer...det fixar man inte 3 tentor på 2 veckor på!
Vi hjälps åt med att måla...Isidor tyckte det fattades lite färg på min. 



Jodå,nu börjar vi känna igen lilla pysslan!

Mysdag även denna dag!!!!!

Den godaste glass jag ätit...den har räckt i en vecka....nu va det liiite kvar i botten...perfekt uppladdning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar