Summa sidvisningar

fredag 27 februari 2015

FREDAG!!!

Fredags känslan har väl inte riktigt infunnit sig hos mig dagen innan tenta. På sociala medier så läggs bild efter bild ut på tenta pluggande klasskamrater. Dessa har jag fått se nu i 14 dagar och det höll på att stressa livet ur mig när man själv sitter med sjuka barn i knät.

Idag va det två pigga och glada barn jag lämnade på dagis. Efter dessa veckor så känns det skönt att NUUUU kanske vardagen är igång igen och det underlättar för en studerande mor.
Att det "bara är en tenta" kan man ju intala sig men har man aldrig varit HÄR så är det kanske svårt att förstå. Att göra en omtenta är inte hela värden, i synnerhet inte när man istället tagit hand om det viktigaste jag har. Men tiden räcker inte !Nu tror jag att min kunskap faktiskt räcker till även denna gång trots mängder av missade pluggdagar. Men visst känner man sig omänskligt stressad och jag har hittat hårsnoddar i kylen....nycklarna på toa och strumpor i vagnen.

Igår va Isolde på dansen på gymmet..alldeles euforisk av lycka. Äntligen RIKTIG dans med lite större tjejer. Tyvärr blir det för tight med tid för oss så det får nog bli att stå över just det denna termin.

Hemmet behöver lite kärlek det ser jag...det har nog aldrig hänt att jag prioriterat bort det så mycket som nu.
Himmel va här ser ut och en liten längtan efter städhjälp kom över mig. Men näääää....det kommer inte på frågan. Vi är två vuxna personer här som bör och kan  lägga några timmar på städning....om inte annat för att visa våra barn att  dom kan  gott och väl vara delaktiga med att plocka undan och torka av. Nä,städhjälp är inget för mig....

Nu ska jag köra sista rycket här innan jag tar fredag!!!!!!

Ha en bra fredag!
KAOS i köket...avskyr detta egentligen.....haha. Diskmedel är slut!!!!

Här sitter anledningen till att jag pallar högskolestudier....barnen! Som ger mig distans....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar