Summa sidvisningar

måndag 16 februari 2015

SJUKSTUGA

Igår blev jag liggandes nästan hela dagen....så totalt genomsjuk. Svårt att andas och nu genomförkyld. Isolde åkte på Ronja Rövardotter och Isidor och Johan badade. Jag försökte plugga men somnade ifrån gång på gång.
I morse vakande jag så där okristligt tidigt och frös och mådde pyton.....ett tag tänkte jag att jag ger upp och får bli hemma. Men en seminarium stundade så alvedon och nässpray fick det bli. Mitt livs längsta och segaste seminarium är nu till ända och jag fick åka hem.
Inte ofta man är så här sjuk som vuxen...
Sen går det magsjuka på dagis och ALL personal va hemma idag och nästan alla barn. Jag orkat uppriktigt inte med mer nu. Men vad hjälper det...det måste man ju ändå. Vad man orkar som förälder är helt oviktigt,man får bara köra på och ta det som kommer. Jag har ju varit mamma sen jag va 19 år och van att aldrig sätta mig själv först på tåget, det finns ju inte.

Nu ska jag sova...ska lägga mig i sängen...nu halkar jag efter bland föreläsningarna men vad gör man!

Så nu missar jag både kvällens Pomp de lux party hos Marika och troligen en heldag på KTC i morgon....och min födelsedag lär väl gå mig lite obemärkt förbi. Haha...

Det var dagens gnäll från sjukstugan!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar