Summa sidvisningar

fredag 13 februari 2015

Glada FREDAG!!!!

Jo,då...tidig morgon i familjen....klockan 6 sådär...det betyder en tidig kväll för familjen. Tidigare i veckan har jag fått väcka ISIDOR....finns ingen logik med barn alls.

Nästan missat att det är fredag, denna gången kom den bara....oförberedd är jag för helg.
Det har varit en minst sagt körig vecka....sportlovet har också gått mig lite förbi. 
Ganska stressigt med det mesta....skolan jagar mig med Case,grupparbete,seminarium,ktc övningar,tentaplugg och föreläsningar...extra övningar och gud vet allt. Helt ärligt är det omöjligt att ha koll..man får ta vecka för vecka...-VAD krävs idag?
Utbildningen har ändrats mycket....att läsa idag är inte samma sak som för x antal år sen....den har tuffats till ordentligt !
Som tur är... eller tack och lov för min träning. Tror att det är den som gör att jag håller ihop just nu. Det är tid jag presterar men då med kroppen...hade inte varit riktigt bra att vara med och på en Wod just nu...att "jaga" eller "jagas" ... det passar sig inte....
Så jag kör mina egna woddar nu och det är bra...
Jag är till och med stressad när jag kissar och tycker det går för långsamt...sen så....benar man upp det lite och då hamnar man i ett skönt "flow" igen! Så funkar det!
Det krävs mer än detta för att "klappa ihop"...men visst är jag där och nosar lite i bland. Men jag är fullt medveten om när jag ska dra i handbromsen. DÅ gör jag det...för ingen har nytta av mig om jag rasar! Det har jag alltid med mig!
Därför tränar jag....går ut och fotar....åker iväg på små utflykter....rensar skallen med allt möjligt!

Lite plugg även denna fredag då jag ska vara ledig från detta i helgen....(kommer ju vara omöjligt men jag har som mål)

Samtidigt som jag förbereder inför morgondagen KALAS här...det ska firas en 3 åring och en 40 åring...jag fyller på tisdag så det passade bra att slå ihop kalasen!!!!
Så nu ska det fixas och donas här...mat ska lagas till 30 pers...handlas och i morgon sjunger vi får vår solstråle Isidor!
Älskar att fylla 40!
Det är häftigt och så nöjd över att få uppleva fler år....
Han är vacker.....och börjat få gå ut. (tack å lov)

Älskar denna tjej så jag kan bli galen!!!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar