Summa sidvisningar

måndag 24 november 2014

Just nu....

God kväll!

Det va ett tag sen denna känsla infann sig hos mig...men ja minns den när den uppstår. Känner mig så stressad av skolan och denna kurs så jag har tårar brinnande i ögonen....man andas i halsen, man har lite huvudvärk och magen i uppror. Status för dagen!
Jag är livrädd för denna känslan..den gör mig allt annat än gott!
Nu ska jag bara bena ut allt lite....hitta fokus...prioritera och delegera till min man. Nu behövs hans hjälp! Han är bortskämt, det vet både han och jag....haha.

Fy och blä...idag ska man inte fråga om Högskolan....idag önskar jag mig ett jobb där jag slutar klockan 16 och går hem...

Jag behöver bara sova kanske....

MEN så bra kurs....men så mycket och jäklar så svårt!

Nog om det!

Jag har idag vaccinerat mig , den andra av 3 sprutor. Det hann jag innan skolan...hann oxå på 12 minuter handla på MAXI innan skolan.....

Idag när jag kom hem låg det 6 st 15 åringar i soffan, ganska mysigt att komma hem till detta. Katten låg mellan dom och en påse lussekatter försvann snabbare än micron pep klart!
Lite som det ska vara!!!!

I morgon har dom K dag,lyllos dom!
I morgon ska Johan och jag på föräldramöte inför skolstarten efter sommaren. Tänk att gå på föräldramöte tillsammans....sitta tillsammans.....tycker det känns trevligt på nåt vis! Isolde mamma och pappa...stort för mig....och vår lilla tjej!
Hur galet fort gick inte detta då??

Nu ska jag fixa lite inför morgondagens föreläsningar!!!!



Vår stora kloka tjej!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar