Summa sidvisningar

måndag 3 november 2014

Måndags "görat"!

Hej på er i regn och rusk. Man blir ju inte piggelin i detta mörker och regn precis.
Någon som slipper detta är min vän och stöttepelare Marika som i morgon åker 2v till Thailand. Man blir ganska avis faktiskt...även om jag aldrig i livet skulle flyga 12 timmar med en 2,5 åring. Nu har hon en 6 åring och det kännes betydligt stabilare.

Idag har vi vari inne på Högskolan hela dagen och startat upp Kommunikations kursen. Otroligt viktig kurs....så säger jag om alla kurser men detta är ju ändå grunden till bra omvårdnad!!!

När jag åkte hem vid 16 så var det redan mörkt....
Hem och kastade i mig en kopp kaffe och sen va det dans för Isolde. Isolde som för övrigt idag har "Bollibompa" namnsdag...en sån lycka! Vi firade med pannkakor här i kväll.

Johan är iväg och kör en "Wod"...jag har "hemmatränat" och summan av det blev 25 min spinning (intervaller) och 15 minuter axelträning med hantlar. Detta skall icke underskattas och idag var alternativet ingen träning...så detta blev kanon!!!!

Nu är det dax att läsa lite ur mina böcker här. det är redan inlämningar på torsdag...ingen vila alls i studentlivet. Har knappast hämtat upp mig från tentan och tillhörande utmattning innan nästa krav kommer på axlarna!!! Så är det....

I morgon kväll ska vi göra nåt roligt....får skriva mer om det i morgon kväll!!!!

Ha en bra Måndagkväll!!!
Hittade massor av gamla bilder. Lilla stumpan....så olika dom är dessa två små. Ser ingen likhet alls.


Lilla gosiga "frallan"!!!!


En supergravid mamma med en Isidor i magen!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar