Summa sidvisningar

tisdag 18 november 2014

T I S D A G

Nu sover dom som jag förväntar mig sover klockan 20.00!
Bara jag kvar...jag ska väl hänga i en stund. Hade massor av planer nu när jag är ensam på kvällarna medans Johan är på kurs. Slå in lite kalenderpaket (i år 48 st) och rensa i lådorna. Inget av det har jag gjort! Inte orkat på kvällarna. Man har ju varit redo för sägen sen klockan tre nu. Johan har det bra i Stockholm...han har testat att träna i två boxar där...ätit fin mat och sovit i ett eget hotellrum. Jag unnar honom allt detta verkligen....för även om det är kurs ingår mycket annat också som inte är så ansträngande.  Här hemma går det prima och jag har inte ens behövt handla än.....haha!
I morgon kommer han hem och det ska bli mysigt.

En hel dag på skolan. VILKEN kurs och är man infektions biolog som vår föreläsare är så kan man sin sak. Nu vågar vi varken äta julbord eller bada i bubbelpool mer...inte äta ägg heller. Man blir nojig..

Eftermiddagen gick fort och vi fick besök av mormor. Vi spelade spel och åt kvällsmat ihop. Lika uppskattat av oss alla!!!

Träningen för denna vecka blev ett pass i boxen igår. Får vara glad för det.....det var skivstångsträning med diverse lyft. Tycker det är roligt med skivstång, det är ju ett fantastisk redskap som går att användas till allt !!!Jag får inspireras av andra som tränar just nu...älskar träningsbilder på instagram...det sporra mig. I synnerhet dom om tränar seriös...det finns en annan klick också .......men själv vill jag gärna se lite annat än selfies i spegeln .. Finns så grymt mycket bra tjejer i Crossfit nu , det är roligt att se, dom är grymma........jag skulle vilja börja simma lite. Men inser ju att det finns inte mer tid för mig till träning och vill inte byta ut nåt av det andra och inte vara mer hemifrån.

Nu kollar jag på Hollywoodfruarna och det roar lagom här i soffan...måste vara kontrasterna som lockar mig. Jag sitter under 15 kronors Ikea filten med smuts-toffs och mysbrallor och har ätit korv och bröd i kväll, en mysig dunboll i nacken värmer mig....Maria Montazami har ett liiiite annat liv. Tack å lov jag har mitt!!!!!
Flickan utan ben i kroppen!!! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar