Summa sidvisningar

torsdag 27 november 2014

Ett barn är fött på denna dag!!!!

För 20 år sedan låg jag just nu och väntade in döden. Minns att jag kände så......
Det jag egentligen gjorde var att jag födde mitt första barn...och det vet många av oss att det är ingen lätt uppgift för oss!
När han klockan 12.17 äntligen landade på min mage trodde jag knappast att det var sant! Mitt egna barn...han jag skulle älska mig galen över...som jag skulle skydda med mitt liv som insats...han jag skulle göra allt för om det så krävdes. Det var nytt och jag var ingen säker flicka endast 19 år gammal!
Jag hade mycket att bevisa för omvärlden....kanske för jag själv inte trodde på mig....eller om det var en känsla av att ingen gjorde det mer än mamma!

Det var en oplanerad graviditet med en pappa jag just träffat....den graviditeten haglade inga grattis över vill jag lova! Råd om abort....råd ...råd....förfasan. En kvinna sa till mig att hon inte tyckte "barn skulle ha barn". Glömmer aldrig detta..kanske hon hade rätt när jag nu som 39 åring tänker till.....men när jag idag ser henne skulle faktiskt JAG vilja fråga  -OCH hur mår dina barn. Men det vore elakt av mig för jag vet att hon inte skulle kunna svara BRA på den frågan !

Att få barn som 19 åring har sina fördelar rent kroppsligt det får vi inte glömma...det har sina fördelar rent allmänt. Men skulle självklart inte rekommendera någon att skaffa barn som 19 åring och heller inte som 40 åring. Men det är ju ett beslut man själv får ta...vart man är i livet!


Denna fina pojk fick namnet Victor...han föddes 55 cm lång...idag närmar han sig 2 m över marken!
Jag kan uppriktigt inte påstå att det varit tufft....det var omtumlande.
Satt en dag och brast i gråt när han var 1 månad och sa till min mamma - Jag kommer aldrig kunna vara arg på honom!
Där han jag förbannat fel......haha
16 år är ingen rolig och charmant ålder, det kan jag stå för...
Men sen har man tagit sig förbi det och "VIPS" är dom 20 och lönen för mödan kommer!!!!
Idag är han en trygg,lugn och galet förståndig man med de bästa värderingar jag kan önska!

GRATTIS älskade Victor på 20 år dagen !
Köp dig en öl och fira....men bara en!
 KRAM MAMMA





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar