Summa sidvisningar

onsdag 5 november 2014

Jag längtar!

Å, jag hörde det skulle komma snö i morgon. Kan detta stämma...hoppas! Jag känner mig mentalt redo för snö nu. Jag känner mig redo för både snö....och advent...lussebullar och luciatåg. Som jag skrivit i mina 8 blogg år så är detta den bästa av tider.

Just nu gör jag en Familjetavla till Isidor som han ska ha på dagis. Ni kan ju tänka er att det inte räcker med ett A4...5 barn... 2 föräldrar och en katt på bild.

Den lille fine Tristan ligger utslagen här. Som han följt varje steg jag tagit hela dan så bör han ha både träningsvärk och vätskebrist. Han är så fin!!!!!

Jag har försökt pluggat med honom i knät...fick skriva med pekfingret till slut så det tog ett par timmar... sen att jag ska ta mig igenom vetenskapliga artiklar på engelska gör ju inte det hela enklare.

Vi har seminarium i morgon redan...kursstart i måndags. Det är tempo det!!!!

Jag har varit på gymmet idag. Armar va det idag.....biceps och triceps...varannan övning och sen frivändningar för lite axlar!!! Det "tog" bra det...det känner jag nu. Man får lära sig "lasta på " lite när man inte kör ex armar mer än en dag per vecka...förr körde jag dom 3 dagar i veckan.

Min mamma och hennes "pojkvän"...haha var här och tittade på underverket i eftermiddag. Sen va det dax att åka till djuraffärer och köpa klösbräda och sen va det gympa!!!!

Nu har storebror,den största av dom varit är och myst med kissen.

Småttingar sover..."vi" ligger i var sin soffa och konstaterar att vi idag bör sova tidigt!
Så säger vi alltid!


Lite sommarbilder i väntan på snön!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar