Summa sidvisningar

söndag 23 november 2014

Träning,bakterier och bilder!

Ljusen är tända,barn sover och jag har MASSOR att göra. Så som tavlor,redigering och magbakterier. Det ena roligare än det andra....att göra tavlor och redigera är ren och skär avkoppling. Men att nöta in magbakterier är lite värre...det rör imagen bara jag läser om det.

I eftermiddag fick vi besöka av min syster och hela familjen och även min mamma. Mysigt att bara ses spontant över en lussebulle.

Min kära mamma la sig i lekrummet och körde bil med Isidor medans  Johan och jag kunde träna. Han sprang och jag åkte till gymmet. Ett ordentligt överkroppspass, dammade av gamla övningar jag körde förut.På den tiden gav dessa övningar mig massiva axlar..men då ingick inte massmängd av lussebullar i dieten. Då va det kesella med hallon...om man lyxade till det lite funlight i oxå. Det va INTE bättre förr om man frågar mig....kesella kan ge mig ångest i kyldisken! Min man äter det och älskar det ÄN! Men det är förbaskat bra....

I kväll gjorde jag hemmagjord pizza, så galet gott. Jag är inte förtjust i "köpepizza" alls så detta va perfekt!!!!!

I veckan ska jag starta upp "projekt advent" på riktigt. Vilken dag vet jag inte. Får nog bli ett par dagar!

Ha en bra söndag kväll!!!
Dena katt kom till et hem med mycket kärlek!!!!

Pysslat lite!



Att idag se detta leende gör mig alldeles gråtfärdig av lycka. Att ha ett barn som är glad och mår väl betyder mycket om man haft det motsatta. Han har lärt mig massor.....tror det är svårt för många att förstå. Ha har en nyckel till mitt innersta rum!!!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar