Summa sidvisningar

torsdag 6 november 2014

Tar helg och hjärat i halsgropen!

Känslan när man skickar in ett arbete och trycker på "skicka" är förlösande....så jädrans gött!!!!! Får hoppas det är godkänt också. Suttit med referenser nu i en timma...men hjälp av Youtube...dessa sidnummer och stycken....inte så enkelt att bara lägga in ett sidnummer ....det kan jag men det ska delas upp och inte hamna på försättsbladet. Nu är det fixat!!!!

Idag ringde dom från sonens skola,han går i Svennljunga...jag hann inte svara. Nu ringde pappan och berättade att han råkat ut för en olycka...blev klämd bakom en traktor. Jag trodde jag skulle dö när han berättade. Men han sa direkt att han inte va skadad,bara skrapsår och en lårkaka. Tack gode gud. Det kunde gått illa på riktigt! Själv va han lugn!!!!

I eftermiddag efter dagishämtning har vi arbetet hårt för att hålla "icke sovande Isidor på dagis" vaken. Han försökte ta varje tillfälle som gavs att lägga sig ner.

Jag åkte iväg till gymmet och drog av ett Spinningpass för nästan fullt hus. Idag fick dom testa lite nytt på cykeln. Man behöver utmanas....man behöver överraskas och tänja lite på sina egna gränser ibland. Idag fick dom det...i alla fall möjligheten till det. Dom är grymma, dom är verkligen det!!! Jag är alltid fylld av energi efter dessa pass. Tanken var att jag skulle köra lite axlar efter men blev stående med Anita och det va bra mycket trevligare idag....

Johan är nu hemkommen från sitt och dricker sin standarddrink på ca 1,5 lite havregrynsdrink...ALLTID!!!!!!!

I morgon ska vi åka och bada och sen ha tacokväll...det är bara jag och barn hemma i morgon. Johan ska ut å galej!!!!

På lördag åker vi till Ullared....oiiiiiiiiii...tjohooooooo.....vågen......glädjetjut!!!!
Om min man är lika upprymd???
Njae...kanske inte delar min glädje på samma vis...riktigt!!!
Men "Happy wife...happy life!!
Redo för att cykla....mysbrallor är nu mer min vardagskostym....ingen större skillnad på träning och vardagsklädsel för mig!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar