Summa sidvisningar

tisdag 11 november 2014

Jag kan knappast hålla mig....

Vill baka lussebullar och hämta mossa.....kan knappast hålla mig....
Tack för massor av mail om tavlor och fina ord om min blogg. Jag blir så glad!!!!!
Nu blir det taveltillverkning tillsammans med Microbiologi här några veckor.

Vi  hade lite paus från föreläsningar och då passade jag på att åka in på stan en sväng idag. Vilken lycka....nu är butikerna fyllda till bredden av julsaker och adventsstakar i mängder. I år går jag återigen "all in" vad gäller ALLT. Inte minst julstassen till barnen...i alla fall den mindre varianten som jag än kan påverka. Jag tänker att jag måååååste frossa i tyll och lullull lite till. Snart är det över...jag älskar flickigt men även där kan även jag mättas lite. Det får inte vara för mycket glitter...då får jag nästan allergiska rektioner. Det KAN bli för mycket även för mig!!!!

Nya ljusstakar,nya stjärnor och doftljus i alldeles för många dofter.
Första glöggen redan intagen.

I eftermiddag kom Anki och barnen hit, så där spontan med en påse frysta bullar...i alla sin enkelhet. Idag pratade vi alkoholvanor och hur konstigt man ser på det...att leva sund inkluderar  inte alkohol, det accepteras...men inte en kanelbulle....haha....vi pratade katter...vi pratade...barn..vi pratade jobb....skola och uppfostran!!!

Jag vilar min ömma kropp idag, Jag har både reumatisk värk och träningsvärk från igår. Det va gymmet som gällde igår och lite nya övningar som "tog"!

Nu ska jag lägga två barn och vänta på min tränande make.
Borde läsa X antal sidor i min bok om kommunikation.....men tror jag tar det i morgon!!!!

Ha en bra kväll!
Isoldes julstass.....fint!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar