Summa sidvisningar

tisdag 25 november 2014

Föräldramöte och löpning!!!!

Idag har jag rensat skallen med lite löpning. Så skönt det var även om det förbaskat slitsamt att springa, man kan endast tänka på känslan efteråt för under tiden njuter jag inte. Idag njöt jag av kall hög luft möjligen!
En hel dag i skolan, det känns "allvar" nu men det är roligt. Lite sömn gjorde susen och i morse efter lite kaffe orkade jag ta nya tag. Så klart man måste få "dyka" lite i bland....ibland delar jag med mig av det ibland inte! Det är ju en del av livet..det "packar ihop" i hop sig ibland och då blir man stressad helt enkelt! Så som för er alla.....

Hämtade två glada små barn på dagis och idag utlovades glass när vi kom hem. Tända ljus och glass i stora lass och en krasslig större son fick komma i upprätt ställning en stund. Stackare en sån förkylning han åkt på!

Sen va det dax för föräldramöte...det gick snabbt och det var inte så mycket info jag inte redan visste. Men roligt att se dom andra föräldrarna , vilka barn som kanske hamnar i samma klass som Isolde. Tyckte precis jag skolade in på dagis....galet snabbt går det!!!!!

Min snälla mamma var här hemma och körde bil med Isidor....Isolde leker med det mesta hon!

Nu har jag lagt ifrån mig mina papper en stund!
Lite Tv kväll unnar jag mig nu!
Tvekar inte ett ögonblick på mig själv, jag fixar detta...handlar inte om det. Men man vill ha en hanterbar resa dit....inte enkel men man ska hantera det och sakerna utanför. DÄRFÖR måste jag ta ledigt...ta paus i bland...en förutsättning för att orka dessa år!

Så nu blir det en JUMBO apelsin och Tv kväll resten av kvällen!
Glasögon på....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar