Summa sidvisningar

torsdag 13 november 2014

Svettig cykling och snusk Fia!

Idag somnade jag här till underbara Nils Karlsson Pyssling....den mysigaste film jag vet efter Madicken. Vi satt trollbundna allihopa tills Isolde gav mig en knuff i sidan och hojtade till så pass att jag nästan stod i givakt. Jag insåg..jag hade somnat...men erkände det inte!!!!
Jag skyller tröttheten på sonen som kl 05.10 ropade mammmmmaaaa det högsta han kunde...med mina onda reumatiker fötter så va jag nog inte tillräckligt snabb in idag.
En liten "gubbakvart" tog jag mig här i soffan i alla fall....skönt!

Sen va det en ny Playdooh lera som skulle göras, denna gång i gult! Vet inte hur många timmar dom ägnar sig åt detta kavlande och bakande. Det handlar om många timmar...själv sitter jag bredvid och skrattar åt mina egna verk...snoppar....och lussebullar. Moget? Nä,inte det minsta....men så roligt!!!! 

Sen va det att svida om till träningskläder och köra et spinningpass.....kände mig inte alls på topp men när man väl är där och igång så är det såååå roligt!!!!!

Energin va tillbaka och jag startade STORSTÄD här hemma...va ändå träningsklädd. Så nu är hemmet torsdagsstädat också. Underbart...doften av nystädat gör mig nästan euforisk. 

Johan kör Crossfit och jag och sonen sitter i soffan. Jag pratar han mumlar....ser sen att han har lurar i öronen. 

Jag har inte duschat än....det va så mycket annat som kom före. NU är det dax för det!!!!

Lägg till bildtext




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar