Summa sidvisningar

lördag 1 november 2014

Godmorgon sköna lördag!

God förmiddag...hos oss typ eftermiddag. Gossen vaknade INNAN 05.00 idag. Ändå var han vaken till 21.30 igår...hur är det möjlig???

Vi var på en trevlig Halloween fest igår....massor av barn och en ljudnivå som en kväll på krogen. Men så trevligt och vilken festfixare hon var denna värdinna!

Innan vi for dit så gick vi till våra grannar här och ropade "Bus eller godis"....roligt!

Tycker det är en rolig grej men vet att en del blir totalt galan när barn kommer ut. Tycker man får ta det lite för vad det är. Nu släpper man ju inte "fri" en 5 åring som går runt i alla hus direkt men....inte min 15 åring heller...men dom gjorde det när dom va yngre och kom hem med kilovis med godis.

Idag har vi redan hunnit röja HELA lekrummet och en stort svart plastsäck med leksaker ingen längre tittar å eller gamla McDonalds leksaker som var roliga just 30 minuter efter stripsen kom ner i magen.
Så skönt att rensa...man vet ju att det kommer  fyllas på vid jul igen!

Nu är det ordning och helt plötsligt jättekul att leka där...

Nu ska Isolde och jag baka spökbakelser till vår "egna" lilla fest i kväll!

Jag har varit i boxen och tränat...ben framförallt. Min styrka sitter just där så det är roligt att köra. Men så konditionskrävande att det nästa dödar mig. Blev lite annat också...straffrunda med hopprep. 100 snabba hoppreps hopp och missar man nån av dessa hundra så får man börja om.Kan bli ett par stycken om man säger så.... Det enda jag idag straffar min kropp men...den straffars inte för varken uteblivna pass...stressen kring det...eller träna bort en "plopp". Det är ett minne blott och jag är så förbaskat glad för det. ATT jag i stället valt att lägga fokus på en bra utbildning.....eller att det just tar bort fokus på sånt som förut va LIVSVIKTIGT ....så tänker jag! Olika hur vi känner och vilket skede man är i för övrigt i livet. Men just nu känns det så här...
Men träningen är så rolig, det går upp och ner men just nu svarar jag bra och då är det kul!!!!







Gårdagens partaj!!!!

Morgonens aktivitet!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar