Summa sidvisningar

fredag 19 december 2014

Äntligen!

Å,tack gud för fredag!
Vi har hostiga barn och nu börjar Johan och jag oxå. Lagom till julmaten!

Min sista VFU dag....en "göra igen dag" väntar dock.
Så bra jag haft det!!!
Jag har ingen långledighet på det viset. Det ska tenta pluggas här. Vi fick se vårterminens schema igår och det va ingen rolig syn. Den kallas "helvetets termin",jag förstod innebörden.

Det "pinnar" på här...med snoriga näsor,hostiga nätter ,träning och julklappsplanering.
Barnen har nu långledigt och idag bar jag ut en sopsäck från dagis med overaller,stövlar,filtar och kuddar. Nu är det tvättkväll här.
Isolde börjar en STOR avdelning för 5 åringar och Isidor börjar på Isoldes gamla. Kommer bli toppen tror jag!!!!

Igår lunchade jag med Marika och fick en julklapp. Tänk att jag även skulle få en sån fin vän under detta året.....vi är ett bra team! Hon är min stöttepelare...och kommer bli den mest fantastiska sköterska som finns.

Idag fick jag ett samtal,ett glädjande sådant om en förfrågan som egentligen är omöjligt att säga nej till. Fått sitta ner med min man här nu och funderat......för och nackdelar! Det är svårt när man står inför val...men ack så smickrande!!!!!

Nu ligger vi utslagna i soffan efter tacopaj. Ingen har så mycket matlust här....
I helgen ska det handlas dom sista julklapparna...det ska bakas en kaka som ligger på min lott på julen...lite mer julgodis ska vi fixa också. Nån julstämning har jag inte lyckats fånga i år...det har varit omöjligt. Men det blir jul ändå...det kan vi veta säkert!

Nu ska jag lägga mig i soffan bredvid Isolde....hoppas jag håller mig vaken en stund. Fredagar är inte min piggaste dag!
Inte för nån annan i denna familj heller....



Detta fick jag av Marika...så fint!!!!! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar