Summa sidvisningar

tisdag 9 december 2014

Jag smäller av....

Alltså detta med att vara hemma med sjukt barn kan skapa stress om man har ena foten på jobbet samtidigt. Det har inte jag! Därför blev denna dag så där ruggigt mysig. Jag har bestämt mig för att inte göra nåt...vilket betyder att vi tre ligger på rad i vår säng med var sin padda och katten på min mage. undra varför han alltid väljer min...kanske för att tassarna sjunker ner gott.. Idag tar vi en sån dag då det får vara hur mycket "padda" som helst. Dom brukar ändå tröttna fort.

Jag ska göra VFU timmar under kvällen i stället. Passar ju perfekt!

På förmiddagen gick vi till stan och solen lös på våra vinterbleka näsor. Det behövs lite solljus nu! Jag är så blek att mjölk är brun bredvid mig...

Isolde verkar uppskatta en dag hemma även hon. Hon är annars mycket för sina kompisar på dagis. Men även hon behövde nog en sån här dag.

Feberfritt och betydligt piggare här idag. Bara jag som vaknade utan röst och fick viska den första timman. Men kaffe är bra till mycket.även heshet!

Vi ladda lite inför morgondagen. Vi ska till Sahlgrenska med Isidor.....i morgon är en sån där dag man väntat på med också gett mig x antal sömlösa nätter.
Jag är nevös...
Jag är orolig....
Jag har Johan som är stabil.....det är tur!

I morgon missar jag ett bröllop jag lovat fota...det var innan vi visste detta.
Så typiskt...
Hoppas få se massor av bilder stället.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar