Summa sidvisningar

måndag 1 december 2014

En hektisk måndag!!!!

God kväll i stugorna!

Idag startade vi tiiiidigt här....det var ju dax för paketöppning denna 1 december. Så uppskattat detta är!!!!
Blev lite körigt sen då vi fick stressa på varandra lite för att komma i tid till dagis. Full gas mot Skövde och bakterier-odlingsdax i lab. Såååå roligt!!!!!
EN sak kan jag konstatera att det är ju inte direkt godiset och brödskivorna vi ska oroa oss för att få i oss...att det är nåt som gör oss sjuka. Sjuk blir du enklast i ditt eget hem!!!!  Så vissa saker ska vi inte ens fundera över men vissa saker ska vi vara riktigt försiktiga med. Man blir faktiskt ordentligt skrämd...sen kommer alla och säger att vi är FÖÖÖÖÖR renliga...njae..knappast!!!!!! Alla bakterier ska vi inte ha överallt...men vissa ska vi ha.

Idag var jag hemma vid halv sex. Alldeles på tok för sent för min del. Hann bara äta lite och sätta oss allihopa framför adventskalendern och sen blev det läggdax för dom små. Isidor är förkyld...igen!
Önskar så att han får hålla sig frisk nu....älskade lille unge. Han drar då på sig allt...fast det vet vi ju att han gör. Hoppas på vanlig snuva...

Idag fanns varken tid eller lust till träning. Just nu när det är mer än för mycket i skolan får jag vara glada för 3-4 dagars träning! Nu är det suveränt bra på alla sätt och vis.....får planera lite mer bara!

Nu ska här hängas tvätt och förberedas lite inför morgondagen!!!!
Paket öppning denna tidiga morgon!!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar