Summa sidvisningar

söndag 28 december 2014

Full fart!

Lite så är mitt liv, det är ganska mycket fart. Jag trivs då när det händer lite. Därför tycker jag också det är extra skönt att dra ner på tempot då och då.
I morse var det min träningsmorgon. Tycker mina tre pass efter jul varit av bra kvalitet....både kondition och styrka, precis det jag behöver.
Idag blev det ett överkroppspass. Träningsvärk från Åsa och mitt pass i varenda kroppsdel.....idag bättrade jag på den.

Johan och småttingarna gick till pulkbacken så jag kunde plugga lite. Det är svåra grejer...kan bli tokig när folk säger - Klart du klarar det, det betyder att man inte har en aning om vad jag läser. DETTA är ingen självklarhet.....DETTA är ingen enkel utbildning.....det kräver MASSOR av oss...ibland orimligt!

Sen var vi bjudna på brunch hos en kär vän och en härlig familj....så mysigt så tiden bara försvann. Den gör gärna det när vi ses. Vi har så mycket att prata om!!!!!

Jag tycker det är så roligt att åka pulka,så även mina barn, så vi tog på oss MASSOR av kläder och tillbringade ett par timmar i pulkbacken igen. Upp och ner...på med vantar,stoppa över overallen,torka snor näsa.....haha. Men roligt var det!

Nu har vi lagt Yatzyt åt sidan och ska nu strax lägga barn. För mig BÖRJAR arbetet nu....det blir "nattaplugg".
I morgon kommer Marika hit och pluggar och min kära syster tar barnen ett par timmar. Hur i hela friden ska detta gå..en omtenta 21 februari vill jag inte...vill fira min 40 års dag då!!!!

Nu ska jag ta den här "minimännsikan" i mitt knä och pussa denna lockiga nacke tills han blir galen på mig!

Kolla minen....haha...ljuvligt!

Äntligen lite sparkväder!


Min stora kloka tjej!



En sån underbar pojke.....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar