Summa sidvisningar

tisdag 30 december 2014

Dagen före....

I morgon är det firande i varje hus!
Vi firar lugnt som vanligt. För oss är det ju så självklart. Har man tonårsbarn så får man vara "helt närvarande". I morgon ska det vakas va så säker.....
Men massor av god mat och glitter blir det förstås.

Ååå, nu såg jag den stackars väder tjejen på TV igen....jag vrider mig i soffan och blir så nervös att jag pillar bort både nagellack och katthår från soffan...jag döööör så jobbigt. Hon är ju så nervös så hon inte reder ut detta.....stackars söta flicka.,....hjälp henne. Jag vet inget om vädret när hon står i rutan, men ber alltid en bön att det ska gå vägen...inte en gång har det gjort det.
Så tapper hon är...

I eftermiddag har vi åkt pulka i en grön backe....Anki,Gela och jag och en hel hög av barn. Hur trevligt som helst...till slut bara Gela och jag kvar med våra barn. Då trodde jag att jag skulle frysa ihjäl.
Fick sätta ner två stela barn i badkaret när vi kom hem...mina tår va kritvita!!!


Sen åkte jag till gymmet.....ett bra pass på 40 minuter.
Armar,axlar...lite rygg. Inget märkvärdigt men skönt.

Johan ja...han har nu roat de flesta på "fejjan"...han har blivit snuvig. Han drabbas nästan av panik i ögonen...så ett ångbad tog han sig. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig (5 barns mor...lätt då). Älskade älskade Johan.....men nu är han bättre :;o))

Trevlig kväll,jag ska värma glögg. det är ju trots allt "uppesittarkväll" eller!!!!



Mina fina vänner....Anki medlar mellan sin flock!

Fika paus så klart!

Mitt aktivitetesband...så jäkla bra!!!!


1 kommentar:

  1. Glömde bort mig lite i backen... Tror jag skrämde både barn och föräldrar när jag väsande hotade mina ungar med både det ena och det andra... Ha ha ha, ja så kan det gå!

    SvaraRadera